Download App Backup & Restore – Easiest backup tool v1.4.2 [Pro] – Android Applications

App Backup & Restore – Easiest backup tool v1.4.2 [Pro] – Android Applications

Pengurus Kernel EX v3.50 [Mod Lite]
Keperluan: 4.2+
Gambaran Keseluruhan: Pengurus Kernel EX (EXKM) adalah alat utama untuk penalaan prestasi, memaksimumkan hayat bateri, warna tweaking, bunyi, gerak isyarat dan tetapan kernel lain. EXKM memberikan anda kawalan penuh ke atas perkakasan anda dengan ciri-ciri premium dan antara muka pengguna reka bentuk bahan yang dioptimumkan dengan indah.

*** Peranti anda mesti ROOTED untuk menggunakan sepenuhnya aplikasi ini

*** Universal! Serasi dengan semua biji dan semua peranti.

*** Bekerja dengan kernel stok, bagaimanapun, beberapa ciri canggih seperti isyarat bangun, tetapan warna dan bunyi memerlukan kernel tersuai

Kernel tersuai ElementalX tersedia untuk Google Pixel / Pixel XL, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 7 (2013), Nexus 9, HTC One m7 / m8 / m9, HTC 10, HTC U11 , OnePlus 5, OnePlus 3 / 3T, Moto G4 / G4 Plus, Moto G5 Plus, Moto Z, dan Xiaomi Redmi Note 3.

Pilih daripada tema Reka Warna Bahan Gelap, Cahaya, Hitam, Merah Jambu dan Kertas!

Termasuk mod kuasa dan mod prestasi segera. Termasuk widget dan jubin penataan semula (di Nougat)

Papan pemuka: laman utama anda dalam aplikasinya, Dashboard meringkaskan tetapan semasa anda dan menunjukkan kekerapan CPU dan GPU masa nyata, suhu, penggunaan memori, masa hayat, tidur mendalam, tahap bateri dan suhu, gabenor, dan tetapan i / o.

Monitor Bateri: cara yang paling tepat untuk mengukur hayat bateri. Monitor Baterai EXKM direka untuk menunjukkan statistik bateri yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan hayat bateri secara saintifik. Langkah Baterai EXKM mengukur% penggunaan bateri sejam dan memberikan statistik berasingan untuk skrin keluar (longkang kosong) dan skrin pada (longkang aktif). Ia secara automatik mengukur hanya apabila bateri dilepaskan supaya anda tidak perlu ingat untuk menetapkan semula statistik atau membuat penanda.

Pengurus Skrip: dengan mudah membuat, berkongsi, mengedit, melaksanakan dan menguji skrip shell (memerlukan SuperSU atau Magisk)

Tetapan CPU: mudah membuat, berkongsi dan memuatkan profil gabenor CPU untuk hayat bateri maksimum. Laraskan kekerapan maks, frekuensi min, gabenor CPU, dorongan CPU, plag panas, termal dan voltan (jika disokong oleh kernel atau perkakasan)

Tetapan Grafik: Kekerapan maksima, frekuensi min, gabenor GPU dan banyak lagi.

Kawalan Warna Lanjutan: Kawalan RGB, ketepuan, nilai, kontras dan warna, Simpan, muatkan dan kongsi profil peribadi. (memerlukan sokongan kernel, kernel yang paling khusus untuk peranti Qualcomm melaksanakan pemacu ini)

Isyarat Wake: sweep2wake, doubletap2wake, sweep2leleep, maklum balas haptic, isyarat kamera, tamat masa bangun dan banyak lagi (memerlukan sokongan kernel). Gerakan Asus ZenFone 2 disokong sepenuhnya.

Tetapan Pengguna Tersuai: Ciri ini membolehkan anda menambah sebarang tetapan kernel yang anda mahukan. Tetapan kernel terletak di direktori / proc dan / sys. Cukup menavigasi ke laluan yang dikehendaki dan anda boleh dengan cepat dan mudah menambah tetapan ke aplikasi di mana ia boleh ditukar dengan cepat atau digunakan pada boot. Plus anda boleh mengimport / mengeksport tetapan peribadi anda dengan mudah dan berkongsi dengan pengguna lain.

Tetapan ingatan: laraskan zRAM, KSM, setem memori rendah, dan tetapan memori maya

Kawalan Bunyi: menyesuaikan speaker, fon kepala dan mikrofon. Menyokong elemen bunyi, fauxsound, kawalan bunyi fanco, dan lain-lain (memerlukan sokongan kernel).

CPU Times: Tunjukkan penggunaan kekerapan CPU dan tidur yang mendalam, dan pilihan secara pilihan oleh frekuensi yang paling banyak digunakan.

Kemas kini atau Pasang ElementalX: Dapatkan pemberitahuan dan cepat muat turun dan pasang ElementalX Kernel pada Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9, HTC One m7, HTC One m8, HTC Satu m9, HTC 10 dan OnePlus 3.

Flash dan Backup: menyimpan dan mengembalikan kernel dan backup recovery

Banyak tetapan lain: penjadualan i / o, kreada kd, fsync, zRAM, KSM, kimpalan USB, algoritma kesesakan TCP, log kernel terakhir, kawalan perlindungan magnet, tetapan ingatan, tetapan entropi, Vox Populi dan banyak lagi!

Ciri-ciri lain: mod Powersave satu klik dan mod Prestasi, pemberitahuan suhu CPU, pemilih bahasa, pemilih tema, mod auto kuasa dan banyak lagi!

APA YANG BARU

3.50:
-mengurangkan penceramah speaker pada peranti tanpa mendapat sokongan speaker
-fix updater pada Android P Pratinjau 2
-mengubah panjang bahasa russian pada papan pemuka
-menyokong cadangan kernel tidak menunjukkan
terjemahan terkini
-bug pembaikan

★★★ MOD LITE ★★★
Grafik yang dioptimumkan dan sumber dibersihkan untuk beban cepat <hasil yang lebih baik (ukuran saiz apel 2.85 MB);
Menculik semua sumber;
Bahasa: En, Ru.

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.exkernelmanager

Muat Turun Arahan:
lengan:

https://douploads.com/67umu565a6sd
http://suprafiles.net/1bgvksbwg2jb
http://cloudyfiles.com/c7il7xht2w2v

arm64:

https://douploads.com/to8dvqs5c5h3
http://suprafiles.net/nz1nz7lfl91p
http://cloudyfiles.com/lj9hf7ssxqjp

x86:

https://douploads.com/4rp9djbej7qy
http://suprafiles.net/5sljf23il6qc
http://cloudyfiles.com/a1suv7dhtr88

.
App Backup & Restore – Easiest backup tool v1.4.2 [Pro] – Android Applications
App Backup & Restore – Easiest backup tool v1.4.2 [Pro] – Android Applications

ANdroid